Ne demek?

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve önemli odalara methallerde bulunanlar üzere henüz geniş açıklıkları kapatmak midein kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu baplar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer bulmak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan yapılabilir. çoklukla 30 ila 120 an arasında değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Kötü sınıftaki meslekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın kapımızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını kırıcı itici hamam yangın contası.

Bu doğrultuda ülke de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine reva bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Demetevler mahallesinde kâin alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış kapısı örgülması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile bile baskın ve hareket kadar öteki doğal afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın kapıları ekseri merdiven halilukları, koridorlar ve potansiyel olarak cepheıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki eleştiri alanlara monte edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Dokumaların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına destur verilmektedir.

Yangın bapları; son nokta sağlıklı ortamlarda Yangın Merdiveni Kapısı sınav edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına durum bulur. Sahih bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa fallarak testi fail oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli âlem oluşturur.

Report this wiki page